selfie-dames

Mijn Nieuwerkerk

Met zo’n 20 duizend inwoners is Nieuwerkerk een klein plaatsje op de rand van het groene hart. Een plek waar je thuis voelt!

Op onze websites kunnen nieuwerkers artikelen posten over Nieuwerkerkse aangelegenheden. Heb jij leuke filmpjes,  foto’s  of de betere verhalen post ze dan op onze blog.

Heb jij iets te melden in een vorm van een blog, laat het ons weten en we gaan hem plaatsen. Maar hou wel de volgende spelregels in acht.

– het moet unieke inhoud zijn. Algemene persberichten publiceren we niet.

Op de trappen bij het NS station Nieuwerkerk aan den IJssel

–  Op roepjes over zoekgeraakte poezen en hondjes plaatsen we niet tenzij er wel een beplaalde nieuwswaarde heeft

– geen discriminatie of andere onzin plaatsen we niet

– Het artikel moet minimaal 350 woorden hebben. Indien het met minder woorden kan moet het erg goed geformuleerd zijn. LEss is more maar houdt 350 woorden aan als ondergrens aan.

Mijn Nieuwerkerk Team

0 comments on “Mijn NieuwerkerkAdd yours →