Welkom in de tap nieuwerkerk

Ouderwetse gezelligheid in de Tap

Alsof de klok al jaren heeft stil gestaan op het moment dat ik de tap binnen liep. Ja vroeger, ik loop,al,een paar jaar mee, was het een druk weekend kroeg waar je het bier rijkelijk vloeide. Da’s jaren geleden verandert door het strenge alcohol beleid van de overheid. Geen bier meer voor je 18 de, ook niet in de tap.

De de eigenaar heeft de zaak goed weten te transformeren naar een gezellig eetcafé in her hart van nieuwerkerk, aan de dorpsstraat. Mooie kaart en super goede bediening.

Menukaart de tap nieuwerkerk aan den IJssel

een keer per jaar moeit je even langs de tap om je oude kroegtijgers nog eens te ontmoeten, en wel op Koningsdag. Ook afgelopen jaar was het erg gezellig in en maar ook buiten de kroeg.

Aanrader en een feest om er te zijn! Hieronder een paar foto’s van de tap en de dorpstraat anno nu.

Raam van de tap

cropped-image8.jpg

cropped-image6.jpg

Dorpstraat nieuwerkerk aan den IJssel