Sushi voorbeeld nieuwerkerk aan den ijssel NOA

Sushi in Nieuwerkerk aan den IJssel

NOA Sushi restaurant Nieuwerkerk aan den ijssel

Sinds  een paar maanden kun je nu Sushi in Nieuwerkerk aan den IJssel nuttigen in het voormalige pand van de ING (dat was dan wel voor de crisis) aan de Kerkstraat tegenover het Perron/kruising N219. Een mooie aanwinst? We namen de proef op de som en boekte een tafel voor 2 op een door-de-weekse-dag.

sushi nieuwerkerk   Zeewier Shusi Nieuwerkerk aan den ijssel

In tegenstelling wat ik eigenlijk verwachte zat het restaurant redelijk vol. Er waren tafeltje beschikbaar maar 75% van de stoelen waren weldegelijk bezet. Mooi, dat is een mooie indicatie en ook veel gezelliger.

De strakke en ruime omzet voorkomt dat je het gesprek van de buurvrouw kunt volgen. Er zijn ook ronde tafels beschikbaar waar je met kleine groepen kunt zitten.

Het ALL YOU CAN EAT concept heeft een redelijke complete kaart. Iedere maand maakt de chef een tweetal ‘specialties’, en deze zijn zeker de moeite waard om te proberen! Mocht je de behoefte hebben om kinderen mee te nemen en niet van vis houden kunnen ze los gaan op de kroket met patat.

Tabled om sushi te bestellen   NOA sushi niuwerkerk tabled bestellen

Bestellen doe je met een tablet.  Je bestel 4 items van de kaart (per persoon) die je vrij snel krijgt. Er zit een tijdslot op zodat je na iedere bestelling even moet wachten. Handig (je ziet direct wat je besteld) en veel efficiënter dan bij het traditionele kladblokje en pennetje.

NOA Shusi NieuwerkerkKritiek? Ja! Er staan geen onderscheidende sushi op de kaart waarmee NOA sushi restaurant zich in Nieuwerkerk niet echt bijzonder maakt… Standaard werk maar dat is het dan ook!  Daarnaast vond ik de zeewier erg droog waardoor de handroll zalm erg taai werd. Navraag in de keuken leverde niets op.

En wat kost het? Op werkdagen kost het 27.5 euro per persoon, huiswijn zit op 3.75 koffie 2.75.  Ik denk dat je met grotere groepen er prima en gezellig kan dineren. De prijs-kwaliteit zit inderdaad in de categorie all-you-can-eat. Geen topper wel leuk om er een keer heen te gaan.

0 comments on “Sushi in Nieuwerkerk aan den IJsselAdd yours →